Снимка БулфотоИзвършителят на грабежа на обменно бюро в Каварна е с постоянна

...
Снимка БулфотоИзвършителят на грабежа на обменно бюро в Каварна е с постоянна
Коментари Харесай

Постоянен арест за заловения от минувачи обирджия на обменно бюро в Каварна

Снимка Булфото

Извършителят на грабежа на обменно бюро в Каварна е с непрекъсната мярка " задържане под стража ", оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна за определението на Добричкия областен съд, съобщи вести.бг.

Както държавното обвиняване към този момент заяви, 24-годишният Адриан А. е притеглен като обвинен за обир на служителка в бюрото в огромни размери. Престъплението е осъществено на 24 юли, като Адриан А. причакал дамата в бюрото, която носела две чанти с пари в друга валута на обща стойност 55 000 лв..

Служителката, до момента в който отключвала офиса, била напръскана със спрей от маскиран мъж. Нападателят издърпал и двете чанти с парите и направил опит да избяга, само че бил хванат от инцидентни минувачи. Гражданите, които станали очевидци на грабежа, подали сигнал в полицията.

Адриан А. е осъждан. Престъплението, за което в този момент му е повдигнато обвиняване, е осъществено в изпитателния период на условното му наказание за друго действие, показват от Апелативната прокуратура. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР